Başbakan'dan kaset açıklaması

Başbakan Erdoğan, Düzce mitinginde Deniz Baykal kaseti iddiasıyla ilgili konuştu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DÜZCE - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de konuşuyor. Erdoğan, 2010 yılında Deniz Baykal hakkındaki kasedin talimatını verdiği yönündeki ses kaydı iddialarına ilişkin de açıklama yaptı.

Başbakan Erdoğan, ''Şimdi bu sabah arkadaşlarım bana bir şey söyledi hani malum Baykal ile ilgili bir olay vardı ya, yahu bunu benim ayarladığımı söylüyorlar. Kılıçdaroğlu denilen ahlak yoksunu adam diyor ki 'açıklama yapsın.' Yahu neyin açıklamasını yapacağım? Bu orada, sosyal medyaya düştüğü zaman onu sosyal medyadan kaldıran kim? Ben kaldırdım ben.'' dedi.

Erdoğan, şöyle konuştu: ''Açıkça söylüyorum, böyle montajlarla falan bir yere varamazsınız. Yarım saat içerisinde kalkıp onu sosyal medyadan kaldıran bir başbakana bu saygısızlığı, bu hakareti de yapamazsın. Biz inancımızın gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz. Ama sende o var. Şu anda beraber yürüdüğünüz Pensilvanya'da da o var. Zaten kasetleri beraber hazırlıyorsunuz, CD'leri beraber hazırlıyorsunuz ama bizi bu oyuna getiremeyeceksiniz.

Dün için ne diyorlardı? Kaos olacak. 25 Mart kaos. Ne oldu? 17 Aralık dediniz olmadı, 25 aralık dediniz olmadı, seçim dediniz olmadı. Doldur boşalt, sizden yoğurt olmaz. 

Ne diyorlardı bizden öncekiler? Bahçeli ne yapacaktın orayı? Patates deposu. Biz ne yaptık, hayır dedik, bolu dağındaki tüneli halledeceğiz dedik."