Başhesap Uzmanı'nın ölümüyle ilgili 1 kişi tutuklandı

Tutuklanan Osman Temel'den telefonu aldıkları öne sürülen seyyar satıcılar İ.S. ile kardeşi İ.S. ise serbest bırakıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Başhesap Uzmanı Erdoğan Topalhocaoğlu'nun, Cankurtaran İstasyonu'nda trenden perona düşerek ölmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, emniyetteki sorgularının ardından Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen 3 kişinin, buradaki işlemleri tamamlandı. Bu kişilerden Osman Temel tutuklandı. Cep telefonunu şüpheli Osman Temel'den aldıkları öne sürülen seyyar satıcılar İ.S. ile kardeşi İ.S. ise serbest bırakıldı.

Güvenlik kamerasına yakalandı

Bu arada, Topalhocaoğlu'nun cep telefonunu gasp ettiği belirtilen şüpheli Osman Temel, telefonu Şirinevler'deki bir tezgahtara satarken güvenlik kameralarına yakalandı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasındaki görüntülerde, şüphelinin 30 Temmuz 2008 Çarşamba günü saat 13.03'te Şirinevler Meydanı'nda İ.S. isimli seyyar satıcının yanına gelerek, Topalhocaoğlu'na ait cep telefonunu sattıktan sonra, buradan başka bir telefon aldığı görülüyor.

Görüntülerde ayrıca, aynı gün saat 20.20'de yine İ.S'nin tezgahının yanına gelen Osman Temel'in, aldığı telefonun bozuk olduğunu söyleyerek, İ.S. ile bir süre konuşup ayrıldığı, 6 dakika kadar sonra tekrar dönüp cep telefonunun bozuk olduğu konusunu görüştükten sonra burayı terk ettiği de yer alıyor.