Baykal, Türkiye turuna çıkıyor

CHP'nin eski Genel Başkanı Baykal referandum için önümüzdeki günlerde Türkiye turuna çıkacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum kampanyası çerçevesinde il il gezerken, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal da önümüzdeki günlerde Türkiye turuna çıkacak. Referandum için memleketi Antalya'da adeta karargâh kuran Baykal, ilk olarak İzmir'e çıkartma yapacak.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, memleketinde ilçe başkanları, belediye başkanları ile birlikte referandum çalışmalarına katılıyor. Baykal, Antalya'da referandum kampanyası çerçevesinde düzenlenen bütün programlara iştirak ediyor.

Antalya ekibinde yok

CHP yönetimi tarafından hazırlanan ve milletvekilleri, Parti Meclisi üyelerinin sorumlu olduğu illeri gösteren listede Baykal'ın ismi yok. Hazırlanan listeye göre Antalya'dan Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Günaydın sorumlu bulunuyor. Gökhan Günaydın'a ise 5 kişilik ekip yardım ediyor. Bu ekibin içinde ise; Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Kırklareli Milletvekili Tansel Barış, Parti Meclisi üyeleri Hurşit Güneş ile Hülya Güven yer alıyor.

İzmir'e gidecek

CHP Genel Başkanı'nın yurt gezilerine davet edilmeyen Deniz Baykal, önümüzdeki günlerde Antalya dışındaki yerlerde de referandum çalışmalarını yürütecek. 8 ve 9 Ağustos'ta İzmir'de bulunacak olan Baykal, oda toplantılarına ve bir düğüne katılacak. 20 Ağustos'ta İstanbul'a gidecek olan Baykal'ın Şanlıurfa'ya da gitmesi bekleniyor.

Örgütlerden gelen davetleri değerlendiren Deniz Baykal, 4 Eylül'de de Adana'ya giderek Genç İşadamları Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye Geleceğini Konuşuyor" adlı toplantıda konuşacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir