Beş yıl sonra başkanlık koltuğunda

Antalya Belediye Başkanlığı'nı 2009 yerel seçimlerinde kaybeden AK Parti'li Menderes Türel, 5 yıl sonra seçimi kazandı ve mazbatasını aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Menderes Türel, mazbatasını aldı. Türel'i Antalya Adliyesi'ne girişinde çok sayıda AK Parti'li karşıladı.

Adliye binasında düzenlenen törenle mazbatasını Türel'e veren İl Seçim Kurulu Başkanı Faris Özsoy, yerel seçim sürecinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, "Bir hatamız olduysa affola" ifadesini kullandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Türel'e yeni görevinde başarı dileyen Özsoy, Türel'in Antalya ve Türkiye'ye güzel hizmetler yapmasını temenni etti.

Türel de seçimlerin demokrasi bayramları olduğunu vurgulayarak, seçimi 23 bin 431 oy farkıyla kazandıklarını bildirdi.

Mazbataların, demokrasi bayramlarının en güzel meyvesi olduğunu kaydeden Türel, "Antalya halkına bize böyle bir görevi layık gördüğü için, böyle bir sorumluluğu tevdi ettiği için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra Antalya'da yeni bir dönem başlıyor. Bundan sonra Antalya’da hizmet dönemi olması hepimizin arzusudur" dedi.

Türel'e, eşi ve iki oğlunun yanı sıra AK Parti Antalya milletvekilleri Vecdi Gönül, Hüseyin Samani, Sadık Badık, Gökçen Enç ve AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de eşlik etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir