Beşiktaşlı Gökhan Töre silahla vuruldu

Gökhan Töre, sabaha karşı eğlenmek için gittiği Esentepe'deki gece kulübünde açılan ateş sonucu yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre dün gece bir eğlence kulubünde ateşli silahla yaralandı.

Şişli'de bir gece kulübünde kız arkadaşıyla kavga eden kişinin havaya ateş açması sonucu kurşun isabet eden Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre'nin de arasında olduğu 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, gece kulübünde eğlenen kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, kız arkadaşı ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, tabancayla havaya ateş açtı.

Seken kurşunlardan, gece kulübünde bulunan Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre ile menajerinin de arasında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Gökhan Töre ve diğer yaralılar, Gayrettepe'deki Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, olaydan sonra kaçan silahlı kişinin yakalanması için çalışma başlattı. 

"Töre'nin saldırganla bir ilgisi yok"

Öte yandan Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Gökhan Töre'nin bir eğlence yerinde açılan ateş sonucu omuzundan yaralandığı ve futbolcularının saldırganla bir ilgisinin bulunmadığı kaydedildi.

Kulübün internet sitesindne yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."