Beyoğlu'nda avize imalathanesi yandı

İmalathane, içerisinde boya ve tiner bulunan bidonların patlaması sonucunda çıkan yangında tamamen yandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Beyoğlu'nda bir avize imalathanesi, içerisinde boya ve tiner bulunan bidonların patlaması sonucunda tamamen yandı.

Alınan bilgiye göre, Şişhane Bankalar Caddesi Mektep Sokak'ta 3 katlı binanın üçüncü katında bulunan avize imalathanesinde boya ve tiner bidonlarının patlaması sonucunda yangın çıktı. Kısa sürede alevler tüm iş yerini sardı.

Alev ve dumanların birkaç kilometre öteden göründüğü yangın, olay yerine çağrılan Fatih ve Beyoğlu itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmaları sonunda söndürülebildi.

Yangında can kaybının yaşanmadığı bildirildi.

Esenyurt'ta da yangın

Esenyurt'ta spor ayakkabı üreten 2 katlı bir fabrikanın depo bölümünde çıkan yangında meydana gelen patlamalar, korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

Akşam saatlerinde Esenyurt ALKOP sanayi sitesinde bulunan 500 metrekare genişliğindeki 2 katlı fabrikanın depo bölümünde yangın çıktı.

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında meydana gelen patlamalar, çevrede paniğe neden olurken, yangına Büyükçekmece, Avcılar ve Kıraç itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, fabrikanın depo bölümü kullanılamaz hale geldi. Can kaybının yaşanmadığı yangına müdahale eden itfaiye ekiplerinin, fabrikada soğutma çalışmaları sürüyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir