Birecik'te trafik kazası: 6 ölü, 4 yaralı

Önce otomobiller çarpıştı, sonra minibüs çarptı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

BİRECİK - Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, 2 otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Birecik ilçesi yakınlarında sabah saatlerinde Arat Dağı mevkisinde iki otomobilin çarpışması sonucu araçlarda bulunan İsmail Erhalaç (52), Mustafa Yaka, İsa Yaka (32) ve Kadir Peltek ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi öldü.

İbrahim ve Besey Erhalaç ile Fatma ve İbrahim Pusat yaralandı. Ambulanslarla Birecik ve Şanlıurfa ile Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan bazılarının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Bu arada, kazada yaralanan 46 P 1963 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Erhalaç'ın İsviçre'de yaşadığı ve tatil için bir süre önce Türkiye'ye geldiği belirtildi.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi yakınlarındaki Arat Dağı mevkisinde Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya giden İbrahim Erhalaç idaresindeki 46 P 1963 plakalı otomobil ile karşıdan gelen ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 44 EC 442 plakalı otomobil çarpışmış, kazada 6 kişi ölmüş, 4 kişi yaralanmıştı. Kazaya karışan otomobillere daha sonra çarpan yabancı plakalı minibüste ise maddi hasar oluşmuştu.