BİST ve VİOP strateji

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tuncay Turşucu İntegral Menkul Değerler Araştırma Direktörü

BIST 100 endeksi 81600 desteğinin altında seyrediyor. Gün sonuna kadar endeksin 81600 seviyesinin üzerine yükselmekte başarısız kalması durumunda satışlar devam edebilir ve önümüzdeki günlerde 80300 desteği test edilebilir. Bu durumda portföylerde biraz azaltmaya gitmekte fayda olabilir. Yeni alım yapmak için endeksin 81600 seviyesinin üzerinde kapanış gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceğini izlemekte fayda var.

tttt.jpg

BIST 30 endeksi 99300 desteği altında seyrini sürdürüyor. Endeksin gün sonuna kadar 99300 seviyesi üzerine yükselmekte başarısız kalması durumunda ilk etapta 98300 desteği test edilebilir. Bu seviyenin altında ise 96200 seviyesine doğru baskı sürebilir. VIOP endeks kontratında endeksin 99300 seviyesi üzerine çıkmakta başarısız kalması durumunda uzun pozisyonlar kapatılabilir ve kısa pozisyonlar denenebilir. 

tttt111.jpg

Sermaye Piyasası Kurulunun Seri:V, No:55 Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ’i Uyarınca Yayımlanan Uyarı Notu

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır ve yalnızca bilgilendirme amaçlı ve kişisel kullanım içindir. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

http://www.integralmenkul.com.tr/

http://www.integralforex.com.tr/