Bredel ve METRANS'tan hortum pompaları bakım eğitimi

Konusunda dünya lideri hortum (peristaltik) pompa üreticisi Watson-Marlow BREDEL firması ile Türkiye distribütörü METRANS, "Hortum Pompaların Bakımı" konulu eğitim semineri düzenledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Emel Ünal Bulut

İSTANBUL - METRANS’ın Dilovası İMES OSB içindeki yeni binasında 6 Haziran’da gerçekleşen seminerde ana konuşmacı olarak, Watson -Marlow BREDEL firmasının “Uluslararası Eğitim ve Uygulama Müdürü” Edo van der MEULEN katıldı.

Kocaeli ve Trakya bölgesindeki kimya, boya ve beton sektörlerinin önde gelen firmalarının katılım sağladığı seminere, firmaların teknik ve bakım ekipleri konuk oldu.

Yarım gün süren seminer üç bölümden oluştu. İlk bölümde BREDEL hortum pompalarıyla ilgili teknik bilgi verildi, bakım ve işletimiyle ilgili incelikler anlatıldı. İkinci bölümde ise hortumun yapısı, nasıl hasar göreceği ve hortum ömrünü etkileyen faktörler ele alındı.  Üçüncü bölümde de BREDEL hortum pompalarıyla birlikte kullanılabilecek aksesuarlarla ilgili bilgi verildi. Ayrıca katılımcılara METRANS Servis-Bakım Merkezi’nde uygulama örnekleri gösterilerek pompalarla önemli yedek parçaları yakından görme ve inceleme fırsatı tanındı.

Seminerlerle ilgili olarak METRANS Genel Müdürü Vedat Kirişçi, "Bu semineri bugün burada yapabiliyor olmamız, yeni binamızın sağladığı avantaj ve yeniliklerin müşterilerimize yansımasıdır. Hem müşterilerimize lojistik açıdan daha yakınız, hem de gelişen servis-bakım hizmetlerimiz için daha büyük alan ve teknik olanağa sahibiz. Satış sonrası hizmetler kapsamında merkezde bakım, yerinde bakım, kestirimci bakım, lazerli ileri teknoloji cihazlarla kaplin ayarı, vibrasyon kontrolü, devreye alma, kullanım ve bakım eğitimi gibi hizmetleri sunabiliyoruz” dedi.

Kolay, düşük maliyetli ve kısa süren bakımıyla ön plana çıkan BREDEL marka hortum (peristaltik) pompalar atık bertaraf, baskı ve paketleme, bira, üretimi, boya ve pigmentler, cam, çimento, elektro kaplama, elektro kaplama, gemi, gıda, gıda makinaları imalatı, güç santralleri, hijyenik kâğıt, içecek, ilaç, inşaat, kâğıt hamuru ve kâğıt, kimya, madencilik, makina imalatı, petrokimya, rafineri, seramik, su ve çevre, tekstil, yangın söndürme ve daha bir çok sektörde kullanılıyor.