Bu yıl babanıza ofiste hareket özgürlüğü hediye edin

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 


 
İSTANBUL - Gün boyunca ofiste telefon görüşmesi yapan ve görüşme süresince hareketlerinin kısıtlanmasını istemeyenlerin bu yılki Babalar Günü hediyesi Sennheiser Communications’dan geliyor. Üç farklı kablosuz kulaklık modelinden oluşan Sennheiser DW Serisi, hem masa telefonları hem de internet telefonları ile birlikte kullanılabiliyor. Göz alıcı tasarımı ve benzersiz konforunu HD ses kalitesi ile destekleyen DW Serisi’nin geniş kapsama alanı, kullanıcılara ofis içinde özgürce hareket edebilme olanağı sağlıyor.
 
Gün boyunca ofiste telefon görüşmesi yapan babalar için ideal Babalar Günü hediyesi, dünyanın lider kulaklık çözümleri üreticisi Sennheiser Communications’dan geliyor. DW Office ve DW Pro1 / Pro2 olmak üzere üç farklı modelden oluşan Sennheiser DW Serisi, HD ses kalitesini kablosuz olarak sunuyor. DW Office hem taçlı hem de kulak üstü olarak kullanılabilirken, DW Pro1 / Pro2 sadece taçlı olarak kullanılabiliyor.
 
Premium tasarım
Benzersiz premium tasarımı ile ilk bakışta dikkat çeken ve kullanıcısına en konforlu kullanımı sağlayan DW Serisi, hem masa telefonları hem de ‘softphone’ olarak bilinen internet telefonları ile tam uyumlu olarak çalışıyor. Bu sayede geleneksel telefon hatlarının yanı sıra internet üzerinden yapılan görüşmelerde de DW Serisi’nden sorunsuz olarak yararlanılabiliyor. Üstelik yalnızca tek bir dokunuşla bir telefondan diğerine kolayca geçiş yapılabiliyor.
 
Patentli teknolojiler
DW Serisi, sahip olduğu Sennheiser patentli teknolojiler ile sesin hem alımında hem de karşıya iletiminde en üst düzey kaliteyi sunuyor. DW Office’de Gürültü Filtreleme, DW Pro1 / Pro2’de ise Ultra Gürültü Filtreleme özelliği ile desteklenen genişbant teknolojisi, daha doğal ve canlı bir ses kalitesi ile arayanların ses tonunu tüm ayrıntıları işitmeyi sağlıyor. Böylece, en gürültülü ofis ortamlarında bile söylenenlerin duyulmaması ya da yanlış anlaşılması gibi iş yerinde verimliği engelleyen sorunlar yaşanmıyor. ActiveGard özelliği ise kullanıcıları yüksek ses şoklarından korumaya yardımcı oluyor.
 
Geniş kapsama alanı
DW Serisi, standart bir ofis binası içinde 55 metre, açık havada ise 180 metreye ulaşan geniş kapsama alanı ile yüksek hareket özgürlüğünü de beraberinde getiriyor. Genişbant modunda 8 saat, darbant modunda ise 12 saate kadar çıkabilen pil ömrü, bütün bir iş günü boyunca kesintisiz kullanım vadederken, 20 dakika içinde yüzde 50 seviyesinde şarjla birlikte 4 saat kesintisiz kullanım sağlayan akıllı hızlı şarj özelliği, kulaklığın şarj edilmesinin unutulduğu durumlarda adeta hayat kurtarıcı bir rol üstleniyor.
DW Office, taçlı kullanımda 50, taçsız kullanımda sadece 22 gram ağırlığa sahip bulunurken, DW Pro1’in ağırlığı 65, DW Pro2’nin ağırlığı ise 85 gram. Sennheiser DW Serisi, Türkiye’de Bircom tarafından ve 2 yıl garantili olarak satışa sunuluyor