Bu yollara dikkat

Düzenlenen etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


İSTANBUL - Kazlıçeşme ve Kadıköy İskele meydanlarında bugün yapılacak etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın Kazlıçeşme Meydanı'ndaki etkinlik dolayısıyla 14.00-18.00 saatleri arasında trafiğe  kapatılacak cadde ve sokaklar şöyle:

Onuncu Yıl Caddesi'nden Abay (Demirhane) Caddesi'ne giriş, Kazlıçeşme  demiryolu alt geçidinden Zakirbaş Sokak kapatılacak, Kazlıçeşme istikametine akım verilmeyecek, Zeytinburnu Belediye yanı varyant başından akım kesilerek, Abay Caddesi kapatılacak, Zeytinburnu Belediye yanı varyant altından Abay Caddesi'ne giriş kapatılacak, Onuncu Yıl Caddesi gerektiğinde trafiğe kapatılacak. Alternatif olarak, Zübeyde Hanım, Sahil Kennedy ve Onuncu Yıl caddeleri kullanılabilecek.

Kadıköy İskele Meydanı

Açıklamaya göre, Kadıköy İskele Meydanı'ndaki etkinlik nedeniyle bugün saat 13.00'ten itibaren etkinlik sonuna kadar trafiğe kapatılacak cadde ve sokaklar da şunlar:

Rıhtım Caddesi'nin tamamı, Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar olan tüm yol, Söğütlüçeşme Caddesi'nden Rıhtım Caddesi'ne inen ara sokaklar trafiğe kapalı olacak.

Kadıköy Belediyesi önünden Söğütlüçeşme Caddesi istikameti ve Rıhtım Caddesi'ne inen bütün ara sokaklar trafiğe kapatılacak. Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddeleri ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacak.

Alternatif olarak, Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akımı Burhanfelek Caddesi'nden E-5 yönüne ve Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirilecek.
Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafik akımı, Altıyol Boğa Meydanı'ndan Rıhtım'a iniş engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine, Moda'dan gelen trafik akımı Mühürdar Kavşak'tan geri, Kadıköy Belediyesi önünden gelen akım ise Minibüs yolu istikametine yönlendirilecek.

 


 

Bu konularda ilginizi çekebilir