Bu yollara dikkat!

Kadıköy'de yarın yapılacak miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - CHP'nin yarın Kadıköy'de gerçekleştireceği miting dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yazılı açıklamasında, yarın 15.00-19.00 saatleri arasında Kadıköy İskele Meydanı'nda yapılacak miting süresince Rıhtım Caddesi'nin tamamen trafiğe kapatılacağı belirtildi.  

Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar tüm yollar, Söğütlüçeşme Caddesi'nden rıhtıma inen ara sokaklar, Kadıköy Belediyesi önünden Söğütlüçeşme Caddesi istikameti ve Rıhtım Caddesi'ne inen bütün ara sokakların da trafiğe kapalı olacağı kaydedildi. 

Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddelerinin ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacağı aktarıldı.  

Kapatılan yollara alternatif olarak, Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akımının, Burhanfelek Caddesi'nden E-5 ile Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirileceği belirtildi.

Söğütlüçeşme Caddesi'ndeki trafik akımının Altıyol Boğa Meydanı'ndan rıhtıma iniş engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine, Moda'dan gelen trafik akımının Mühürdar Kavşak'tan tekrar Moda istikametine, Kadıköy Belediyesi önünden gelen akımın ise minübüs yolu istikametine yönlendirileceği bildirildi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir