Bursa Oto Show Fuarı açılıyor

Bursa'da 7'nci kez düzenlenecek fuar 11 Nisan'da protokol özel davetliler ve basın için kapılarını açacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Bursa 7. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa Oto Show Fuarı 2011), 11 Nisan Pazartesi günü özel davetliler, protokol ve basın için kapılarını açacak. Fuar, 12-16 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini kabul edecek.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, düzenlediği basın toplantısında, Tüyap'ın, Otomotiv Distribütörleri Derneğinin (ODD) işbirliği, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) desteğiyle hazırladığı fuarın, 11–17 Nisan tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceğini söyledi.

Ersözlü, Türkiye'nin ihracatının önemli bir kısmını üstlenen otomotiv sektöründe bir üs olarak kabul edilen Bursa'nın, ana ve yan sanayi üretim kapasitesi açısından sektörde lokomotif bir şehir konumunda olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Bu yılın ilk oto show fuarı olma özelliğini taşıyan, sektördeki önemli markaların en son modellerinin sergileneceği, yeni modellerin lansmanlarının yapılacağı Bursa Oto Show 2011 Fuarı'nda ilgililer sektördeki yenilik ve gelişmeleri topluca izleme fırsatı bulacaklardır. Fuar kapsamında yer alan 'Tunning Özel Bölümü'nde sergilenecek son model aksesuarlar fuara çeşitlilik kazandıracaktır. "

İki yıllık periyotlarla düzenlenen Bursa Oto Show Fuarı'nı, 2009 yılında 89 bin 650 kişinin ziyaret ettiğini hatırlatan Ersözlü, bu yılki fuarda BMW, Cherry, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Güleryüz Cobra, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Kia, Land Rover, Mercedes, Mini, Nissan, Peugeot, Proton, Renault, Subaru, Toyota gibi otomobil, 4X4, ticari araç, motosiklet markaları ile sektörde faaliyet gösteren tuning,  aksesuar, lastik firmalarının ve akücülerin yer alacağını belirtti.

Bursa Oto Show Fuarı'nın VIP açılışı ve protokol töreninin, 11 Nisan Pazartesi günü saat 17.00'de yapılacağını belirten Ersözlü, fuarın ilk gününün, sadece özel davetliler, protokol ve basın mensuplarının ziyaretine açık olacağını bildirdi.

Fuar, 12–16 Nisan tarihleri arasında 11.00–22.00, 17 Nisan tarihinde de 11.00–21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir