Carrefoursa'da yönetim değişikliği

Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş yönetim kurulu üyeliğine Guillaume de Colonges, Perakende Grubu Finans Müdürü Zeynel Korhan Bilek atandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Jacobo Caller Celestino'nun yerine şirketin Genel Müdürü Guillaume de Colonges, Hayri Çulhacı'nın yerine ise Hacı Ömer Sabancı Holding bünyesinde Perakende Grubu Finans Müdürü Zeynel Korhan Bilek atandı.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen açıklamada, yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Jacobo Caller Celestino'nun yerine şirketin Genel Müdürü Guillaume de Colonges'un, Hayri Çulhacı'nın yerine ise Hacı Ömer Sabancı Holding bünyesinde Perakende Grubu Finans Müdürü olarak görev yapmakta olan Zeynel Korhan Bilek'in Türk Ticaret Kanunu uyarınca seleflerinin görev süresi sonuna kadar görev yapmak üzere atandıkları bildirildi.

Açıklamada, ilgili atamaların toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulacağı belirtildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir