CarrefourSA'nın Ramazan kolisi satışta

Mağaza, Klasik Ramazan Kolisi, Carrefour Ramazan Kolisi, Süper Ramazan Kolisi ve Mega Ramazan Kolisini satışa sundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - CarrefourSA, Ramazan ayına yönelik hazırlanan dört farklı Ramazan paketini satışa sundu.

CarrefourSA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, CarrefourSA hipermarketlerinde ve CarrefourSA Expres süpermarketlerinde Klasik Ramazan Kolisi 19,90 liradan, Carrefour Ramazan Kolisi 29,90 liradan, Süper Ramazan Kolisi 39,90 liradan raflarda yerini alırken, CarrefourSA hipermarketlerinde de 49,90 lira karşılığı Mega Ramazan Kolisi satışa sunuldu.

Ramazan kolileri ile CarrefourSA, müşterilerine yüzde 15-40 arasında fiyat avantajı sağlarken, taze gıda ürünlerini içeren şarküteri paketi de yüzde 20'lik fiyat avantajı ile "Ramazan Şarküteri Paketi" adı altında satışa çıkarıldı. Şarküteri Ramazan Eko Paketinin fiyatı 17,50, Şarküteri Ramazan Lüks Paketinin fiyatı ise 22,50 lira olarak belirlendi. Ramazan ayında CarrefourSA Hipermarketlerinde pide ise 0,55 liradan satılacak.

Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte düzenlenen kampanyalar hakkında da bilgi verilen açıklamaya göre, 3-18 Ağustos 2010 tarihleri arasında "Ne alırsan al, herkese 10 lira hediye" kampanyası ile CarrefourSA'lardan herhangi bir tutarda alışveriş yapan herkes Plus Kupon kazanabilecek. Nakit para yerine geçen Plus Kuponlar 1 Eylül 2010'e kadar CarrefourSA Hipermarketlerinden yapılacak 50 lira ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecek.

Ayrıca, müşterilerin Ramazan havasını yaşaması amacıyla CarrefourSA Hipermarketlerinde oluşturulacak "Ramazan Sokağı"nda müşteriler Ramazan ürünlerini aynı çatı altında bulabilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir