Çemaş Döküm, yeni çalışma düzenine geçti

Şirket, haziran ayında artan iş taleplerini karşılamak üzere yeni çalışma düzenine geçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Çemaş Döküm Sanayi A.Ş., haziran ayında artan iş taleplerini karşılamak üzere yeni çalışma düzenine geçtiğini bildirdi.

Çemaş Döküm'ün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, geçtiğimiz hafta hisselerinin borsada satış yöntemiyle halkı arzının gerçekleştirildiği hatırlatılan şirketin, haziran ayında artan iş taleplerini karşılamak üzere yeni çalışma düzenine geçtiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Müşteri siparişlerimizin Haziran 2010 ayı içinde hızla artarak 2 bin ton/ay seviyelerine gelmesi üzerine şirketimiz, artan talebi karşılayabilmek amacıyla dört kalıplama hattının tamamını üç vardiya halinde devreye alarak tam kapasite çalışmaya başlamıştır.

Mevcut yerli müşterilerimizdeki kapasite artışlarının yanı sıra Avrupalı müşterilerimizden de seri imalat talepleri almaya başlayan şirketimiz, artan bu talebin talaşlı imalat olarak da karşılanabilmesi için yeni bir CNC tezgahı alma görüşmelerine devam etmektedir.

Üretim sistem etkinliğini maksimize edecek bir şirket kültürü oluşturmayı hedefleyen şirketimiz, üretim yeteneğinin daha da güçlenmesi, kayıpların azaltılması ve verimliliğin artırılması amacıyla TPM (Total Productive Management) çalışmalarını hızla devam ettirmektedir."

Bu konularda ilginizi çekebilir