Ceylan Giyim, fabrika binasını kiraya verdi

Fabrika binasının 2. ve 3. katlarını 1 yıllığına Zeycem Moda Tekstil kiraladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ceylan Giyim, şirket aktifinde kayıtlı Eski Hadımköy Yolundaki fabrika binasının 2. ve 3. katlarını işyeri olarak kiraya verdi.

Ceylan Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ayhan Öztürk'ün Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirket aktifinde kayıtlı Eski Hadımköy Yolu, 1. Cadde, 1. Sokak, No: 32 Büyükçekmece adresinde bulunan fabrika binasının 2. ve 3. katlarının, 1 yıllığına ve aylık 12.000 lira KDV kira bedeli ile Zeycem Moda Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketine işyeri olarak kiraya verildiği belirtildi.

Açıklamada, kira sözleşmesinin 15 Ocak 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere dün imzalandığı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, 25 Ocak 2010 tarihli özel durum açıklamasında bildirildiği üzere aynı gayrimenkul için satış görüşmelerinin de devam ettiği hatırlatılarak, kira sözleşmesinin devam ettiği süre icerisinde gayrimenkulün satışı söz konusu olursa, satışın yazılı olarak bildirim tarihinden itibaren 2 ay içinde kiracının, gayrimenkulü tahliye edeceği, kiralanan yer için yapılan 50.000 TL (Ellibin TL) masrafın kiracıya Ceylan Giyim tarafından ödeneceği ifade edildi.

Söz konusu kira sözleşmesi kapsamında 24.000 liralık depozito ve 1 aylık kira bedeli olarak toplam 36.000 liralık tahsilat yapıldığı da belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir