Ceylan Giyim, Halkbank'la anlaşmaya vardı

Şirket, banka ile yeni ödeme planı ve diğer protokol hususlarının yer aldığı taahhütnameyi imzaladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ceylan Giyim, Halk Bankası ile yeni imzalanacak olan ödeme planı protokolü görüşmelerinde anlaşmaya vardı.

Ceylan Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Genel Müdür Ayhan Öztürk imzasıyla İMKB Başkanlığına gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, 1 Şubat 2010 tarihinde, üçüncü ve son kreditör olan Halk Bankası ile yeni imzalanacak olan ödeme planı protokolü görüşmelerinin devam ettiğinin ve borcun vadesi üzerinde 48 ayda mutabakata varıldığının ortakların bilgisine sunulduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Bahsi geçen ödeme planı protokolünün, son hukuki incelemeleri tamamlanmış ve en yüksek tutarda borçlu olduğumuz Halk Bankası ile 16 Şubat 2010 tarihinde (bugün) saat 11.00 sularında tüm hususlarda anlaşmaya varmış ve anılan saatte İstanbul 7. İcra ve 10. İcra Müdürlüğü'nde yeni ödeme planımız ve diğer protokol hususlarımızın yer aldığı taahhütname şirketimiz ve Halk Bankası tarafından imzalanmış ve yürürlüğe girmiştir.

İmzalanan yeni ödeme planı protokolü kapsamında, peşinat olarak ana ortak Ayhan Öztürk Halk Bankası'na 15 Şubat 2010 tarihinde 200.000 TL'sı ödeme yapmıştır."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir