CHP'den Aysun Kayacı yanıtı

Muharrem İnce, Elitaş'ın "Sizin Aysun Kayacı'dan ne farkınız var" sözlerine "Siyasetteki Sülün Osman benzerlerine bakın" yanıtını verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın, "Sizin Aysun Kayacı'dan ne farkınız var" sözlerine CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Hayali Aysun Kayacı benzerliklerini bıraksın, siyasetteki Sülün Osman benzerlerine baksın" diye karşılık verdi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın sözlerine yaptığı yazılı açıklama ile yanıt verdi. İnce, şöyle dedi:

"Kendine demokrat olan ve kendini demokrat zanneden AKP sözcülerinin demokrasi ve millet iradesi konularında ahkam kesmeleri, kendilerini komik duruma düşürmektedir.

Hak arayan işçilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale eden, eleştiri ve protesto hakkını kullanmak isteyen gençleri polis zoruyla susturan, ağızlarını kapatan, çiftçilere al ananı da git diyen, rektör atamalarında üniversite hocalarına siz seçim yapmayı bilmezsiniz diyen AKP sözcülerinin bakması gereken nokta Aysun Kayacı'nın sözleri değil, siyasetin Sülün Osmanlarıdır."

"Kayacı vergisini ödeyen bir vatandaşımızdır"

Aysun Kayacı'nın vatandaşlık yükümlülüklerini yerine getiren, vergisini ödeyen bir yurttaş olduğunu dile getiren İnce, şöyle devam etti:

"Mustafa Elitaş, Aysun Kayacı'ya değil, hemen yanı başındaki il başkanlarının siyasetin gücüyle maden ruhsatlarını nasıl kapattığına bakmalı ve bunun hesabını vermelidir.

Millet AKP'ye 'maden ruhsatlarını eşe dosta dağıt, devlet kadrolarını yandaşlarla doldur, bürokraside liyakatı ortadan kaldır, varlıklarımı yok pahasına sat' diye oy vermemiştir.

Sayın Mustafa Elitaş'ı siyasetin Sülün Osmanlarından hesap sormaya davet ediyorum."

Bu konularda ilginizi çekebilir