CHP'nin acı günü

Dün vefat eden CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Ataköy 5. Kısım Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kalp krizi sonucu 62 yaşında vefat eden CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu için Ataköy 5. Kısım Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, TBMM Başkanı Cemil Çiçek,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal da katıldı.

"En saygıdeğer parlamenterdi"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, törenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Aslanoğlu'nun en çalışkan milletvekillerinden biri olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "En saygıdeğer parlamenterdi. Özveriyle çalışan bir arkadaşımızdı. Herkesin yardımına koşardı. Yüreği iyiliksever dolu bir insandı. Onu kaybetmekten büyük üzüntü ve acı duyuyoruz. Ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Gerçekten acımız çok büyük. Onu seviyorduk. O dünyaya 'elveda' dedi. İnşallah başka acılar yaşamayız" şeklinde konuştu.

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'ndeki evinde gece geç saatlerde rahatsızlanan CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu (62), ambulansla Özel Avcılar Hospital'e kaldırıldı. Yolda kalbi duran Aslanoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.  

Bu konularda ilginizi çekebilir