Çilek Mobilya, Yunanistan'da birinciliği hedefliyor

Çilek Mobilya Genel Müdürü Çilek, Yunanistan'da 13 mağazası bulunan şirketlerinin 3 yıl içinde bu sayıyı 30'a çıkarmayı hedeflediğini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, Yunanistan'da bilinirliklerini artırarak, çocuk mobilyası pazarında ilk sırada yer almayı hedeflediklerini bildirdi.

Çilek Mobilya'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, "Türkiye'nin çocuk ve genç mobilyasında lider markası" Çilek, Yunanistan hedeflerini büyüttü.

5 yıldır Yunanistan pazarında olan ve 13 mağazası bulunan Çilek, 3 yıl içinde Yunanistan geneline yayılarak mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, komşu ülke Yunanistan'da bulunmaktan ve Yunan halkının ürünlerine olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yunanistan, önemli bir pazar. Mevcut mağazalarımızla pazarda bir marka bilinirliği sağladık. Amacımız, Yunanistan'da bilinirliğimizi artırmak ve çocuk mobilyası pazarında ilk sırada yer almak. Ürünlerimiz, Yunanistan'da beğeniliyor. Perakende fiyatlarımız, rakiplerimizle paralellik gösteriyor.  Bu ilgiye, yatırımlarımızla cevap veriyoruz. Komşumuz ile ticaret hacmimizi artırmayı istiyoruz. Bu pazarda kararlıyız."

Yunanistan mobilya pazarı için araştırma şirketleriyle görüşerek detaylı raporlar edindiklerini belirten Çilek, "Marka, bilinirlik, imaj ve algı araştırmaları yaptık. Yunanlı tüketicilere en doğru mesajları verebilmek için güçlü bir reklam ve iletişim çalışması hazırlığı içindeyiz. Bugünlerde kreatif bir reklam ajansı ve PR ajansı ile anlaşmaya varacağız. Görüşmelerde son aşamaya geldik" dedi.

Çilek Mobilya'nın, 5 kıtada, 444 satış noktasına, mağazalarıyla birlikte 2 bin 200 çalışana, toplam 60 bin metrekarelik satış alanına ve yıllık 220 milyon liralık perakende ciroya sahip olduğu bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir