Citibank'tan Amerikan sitelerinden sorunsuz alışveriş imkanı

Banka internet sitelerinden sorunsuz alışveriş yapılmasını sağlayan hizmeti Citi Globeshopper'ı hayata geçirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Citibank Türkiye, kredi kartı müşterilerinin Amerika'daki tüm internet sitelerinden sorunsuz alışveriş yapmasını sağlayan hizmeti Citi Globeshopper'ı hayata geçirdi.

Citibank Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Citi Globeshopper hizmetinden yararlanan Citibank kredi kartı müşterilerinin, 30 Eylül 2010 tarihine kadar yaptıkları alışverişlerde 3 taksit avantajından da yararlanıyor.

Citi Globeshopper ile Citibank kredi kartı müşterileri, Amerika'daki tüm internet alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilirken, paketleri hızlı ve  son derece avantajlı fiyatlarla adreslerine teslim ediliyor.

Bu hizmet ile Citibank kredi kartı müşterileri, Amerika dışına gönderi yapmayan internet sitelerinden alışveriş yapabiliyor. Globeshopper ayrıca, sadece Amerika'daki bankalardan alınmış kredi kartlarını kabul eden internet sitelerinden de mevcut Citibank kredi kartları ile alışveriş yapma olanağını sunuyor.

Citi Globeshopper'a kayıt olan Citibank kredi kartı müşterileri, dilerlerse aldıkları ürünleri 1 ay boyunca Amerika;da bulunan depoda tutarak, farklı tarihlerdeki alışverişlerini tek seferde Türkiye adresine göndertip, gönderi masraflarını daha da azaltabiliyorlar.

Citibank kredi kartı müşterilerinin gönderileri, 100 dolar tutarına kadar kaybolma ya da hasar görme karşısında sigortalanırken, daha yüksek değerdeki paketlerini sigortalamak üzere avantajlı fiyat seçenekleri de sunuluyor.

Konuyla ilgili açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Citibank Bireysel Bankacılık Başkanı John Denhof, şunları kaydetti:

"İnternet üzerinden alışveriş, hem dünyada hem de Türkiye'de hızlı şekilde büyüme gösteren bir trend. Müşterilerimizin, geniş yelpazede ürünler sunan Amerika'daki alışveriş sitelerinden yapacakları giyim, ayakkabı, kitap, CD, DVD ve dergi gibi siparişlerini Türkiye'ye sorunsuz bir şekilde ve en uygun fiyatlarla getirmek üzere Citi Globeshopper hizmetimizi hayata geçirdik.

Bu hizmet ile müşterilerimiz, Amerika'nın seçkin mağazalarından alışveriş yapabilirken, paketleri kolay, hızlı ve avantajlı fiyatlar ile adreslerine ulaşıyor. Kullanımı son derece kolay olan bu yeni hizmetimizi tüm kart sahiplerimizin beğeneceğini umuyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir