Corena kortizonsuz ilgi gördü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - 8-12 Mayıs tarihleri arasında Çeşme'de gerçekleşen 8. Ege Dermatoloji Günleri'nde, "Atopik Dermatitte Güncel Tedaviler", "Psoriazis Tedavisi: Nereden Nereye?", "İnfeksiyöz ve İnflamatuvar Dermatozlar" ve "Diyabetik Ayak Ülserinin Tanı ve Tedavisi" gibi deri rahatsızlıkları ile ilgili pek çok konuda tıbbi gelişmeler ve sektörel yenilikler katılımcılarla paylaşıldı.

Kongre Başkanı Prof. Dr. Mustafa Turhan Şahin ve Türkiye Dermatoveneroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Tahsin Güneş önderliğinde gerçekleşen 8. Ege Dermatoloji Günleri'ne katılan Corena İlaç Pazarlama, yeni markası kortizon içermeyen Coresatin'i hem hekimler hem de sektör temsilcileri ile buluşturdu.

Organizasyonda kendi standı ile ürünlerini tanıtan Corena İlaç Pazarlama, cilt bariyer kaybı ile birlikte ortaya çıkan cilt rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılan kortizonsuz Coresatin ürünleri, hekimlerin büyük ilgisini topladı.

Corena İlaç, dermatoloji alanında büyük önem taşıyan 8. Ege Dermatoloji Günleri'ne Türkiye Satış Müdürü Halis Aytaç ve İzmir Ürün Tanıtım Uzmanları Tolga Erel ve Handan Mete ile katıldı. Etkinliği değerlendiren Corena İlaç Pazarlama Türkiye Satış Müdürü Halis Aytaç, "İzmir’deki kongreye katılmaktaki amacımız; hekimlere, hastalarına kortizon kullandırmadan alternatif bir tedavi aracı sunmaktı. Çünkü var olan tedaviler son derece olumsuz yan etkilerinden dolayı artık tercih edilmiyor." dedi. Konuşmasına, " Ege Dermatoloji günleri, dermatologlar için çok önemli bir organizasyon. Burada hem hekimler hem de sektör temsilcileri bir araya gelerek etkileşim içine girebiliyorlar." sözleriyle devam eden Aytaç, "Bu seneki organizasyona hekimlerin katılımı çok yüksekti. Kortizonsuz Corena ürünleri de önemli bir tedavi yöntemi olarak, hekimlerimizin de dikkatini çekmeyi başardı.  Hatta yurtdışından gelen ve ürünümüzü tanımak isteyen hekimler de vardı." diyerek, yeni markaları Coresatin'in kongreden de geçer not aldığını iletti. Antienflamatuar etki gösteren özgün Coremirac-6 bileşeni ile transepidermal su kaybını önleyerek, koruyucu katmanın savunma fonksiyonlarını geri kazanmasına yardımcı olmasının yanı sıra bakteriyel ve fungal enfeksiyonlara destekleyici olan, sedef ve dermatit gibi uzun süreli tedavi gerektiren hastalıkların kontrol altına alınmasında önemli bir rol oynayan Coresatin, 8. Ege Dermatoloji Günleri'nde önemli bir yenilik olarak tüm katılımcıların beğenisini kazandı.

 

ornek3-003.gif