Cumhurbaşkanlığı: Balıkesir Belediye Başkanı ile görüşme olmadı

Cumhurbaşkanlığı, Balıkesir Belediye Başkanı Uğur ile Beştepe'de istifa yönünde bir görüşme gerçekleştirildiği iddiasını yalanladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i kabul ettiği ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile görüşmediği bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer verildiği gözlenmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde dün akşam kabul etmiş ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır."

"Ankara'ya geldim ama görüşmedim"

Konuya ilişkin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise şu açıklamayı yaptı:

"Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yapmadım ama maalesef bütün kanallarda, alt yazılarda, yapılan konuşmalarda istifa ile ilgili birçok spekülasyonlar oluyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım, halkımın hizmetindeyim. Asılsız haberler çıkıyor, bunların hiçbirine itibar edilmemesini istiyorum. Hanıma bile inandıramıyoruz, hanım diyor ki 'neden söylemiyorsun?' Ankara'ya geldim ama Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşmem olmadı."

Erdoğan'la görüşen Gökçek'ten açıklamaErdoğan'la görüşen Gökçek'ten açıklama