Daha iyi bir Türkiye bırakmak istiyoruz

Bakan Yıldız: "Çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye bırakmak istiyoruz"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 

 


KAYSERİ - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye bırakmak istiyoruz" dedi.

Bakan Yıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği Kayseri'de AK Parti İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma törenine katıldı.

Burada bir konuşma yapan Bakan Yıldız, AK Parti'nin hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük itibarı olduğunu belirterek, "Ülkemizin son on yılına irade koymuş AK Partimizin uluslararası arenadaki yalnızca ülkenin idaresi olarak değil, siyasi parti olarak bile damga vurduğunu hepimiz biliyoruz. Bunun sıradan bir başarı olmadığını yalnızca AK Parti'ye mensup kişiler değil, aynı zamanda uluslararası arenadaki siyasetle uğraşan tüm insanlar takdir ve tebrik ediyor. İster AK Parti'ye inansın ister inanmasın" diye konuştu.

Hükümetin son on yılda ülkenin geleceği adına önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Bakan Yıldız, şöyle devam etti:
"Bizler niyet ettik ve gayretlerimiz o yöndedir ki bundan sonraki çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Bu artık kazanılmış bir haktır. Vatandaşlarımızın vazgeçmeyeceği hak ettiği refah seviyelerinden geri adım atmayacağı bir seviyedir. Bundan sonra Türkiye'nin siyaseti bütün vesayetlerinden kurtulmuş olarak çocuklarımıza inşallah daha güzel bir Türkiye bırakmak üzere çalışmak zorundadır. İster iktidarı, ister muhalefeti. Muhalefetin bize yetişme gayretini ama uzanamadığı bir çıtanın olduğunu görüyoruz. Tabibi ki bizi rehavete itmeyecek ve gayretlerimizi çalışmalarımızı daha da sistemli bir şekilde ortaya koyacak."

Bayramlaşma törenine TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Başkanı Ömer Dengiz ve partililer de katıldı.