Dardanel'e Avrupa'dan teklif

Dardanel, teklifi veren Avrupa menşeili firma ve alacaklı bankalarla görüşmelere başlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – Ortaklık arayışına devam eden Dardanel, Avrupa menşeili finansal bir kuruluştan teklif aldığını duyurdu. Şirket, Avrupa menşeili firma ve alacaklı bankalarla görüşmelere başlayacak.

Alacaklı bankalarla daha önce ek Finansal Yeniden Yapılandırma (FYYS) sözleşmesi imzalayan ve Rothschild firması danışmanlığıyla şirkete fon girişi sağlamaya yönelik ortaklık arayışında olan Dardanel, teklifi veren Avrupa menşeili firma ve alacaklı bankalarla görüşmelere başlamaya karar verdi.

Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş'nin KAP'ta yer alan açıklamasında şöyle denildi:

"Şirketimizin finansal açıdan yeniden yapılandırma amacı ile Rothschild firması ile imzalanan sözleşme kapsamında, şimdilik adı gizli tutulan Avrupa menşeili finansal bir kuruluşun şirketimize yaptığı teklif Rothschild firmasınca tarafımıza iletilmiştir. 

Şirketimizin, 09.07.2010 tarihli yönetim kurulu toplantısında; bu teklif kapsamında teklifi veren Avrupa menşeili firma ve alacaklı bankalarımızla görüşmelere başlamasına, bu görüşmelerde şirketimizi temsile tek başına Sn. Osman Niyazi Önen'in yetkili kılınmasına, oybirliği ile karar verildi."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir