Dell, Avrupa'yı Türkiye'den yönetiyor

Dell, Ülke Müdürü Mediçeler, Türkiye'nin Avrupa bölgesindeki birçok operasyonun yürütüldüğü merkez haline geldiğini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dell Türkiye Kurumsal Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Murat Mediçeler, Türkiye'nin Dell bünyesinde öneminin çok arttığını belirterek, "Türkiye son bir yılda gelişen Avrupa bölgesinin merkezi konumuna geldi. Şu anda ürün yönetimi Türkiye'den yapılıyor. Aynı şekilde servis operasyonları yine Türkiye'den yönetiliyor" dedi.

Mediçeler, İntel prosesörlü yeni Dell Latitute serisinin tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'de 3 yıl önce servis yatırımlarını yaptıklarını, yaklaşık 4 milyon dolarla yatırıma başladıklarını anlattı. Mediçeler, hedeflerinin rekabetin önüne geçebilmek olduğunu, şu anda Türkiye'nin tamamında yerinde destek sunarak ve telefon desteğiyle işletim sistemi, yazılım problemi gibi problemleri ücretsiz olarak gidererek bir farklılık yarattıklarını kaydetti.

Dell'in Türkiye'ye verdiği öneme değinen Mediçeler, şunları kaydetti:

"Türkiye son bir yılda gelişen Avrupa bölgesinin merkezi konumuna geldi. Gelişen Avrupa ülkeleri 30 ülkeden oluşuyor; Adriyatik ülkeleri, Baltık ülkeleri, Rusya, eski Sovyetler, İsrail, Yunanistan, Portekiz, Balkanlar gibi birçok ülkeyi barındırıyor. Şu anda ürün yönetimi Türkiye'den yapılıyor. Aynı şekilde servis operasyonları yine Türkiye'den yönetiliyor. Ayrıca burada eğitim merkezimizi açtık ve yine bölgenin kullanımına sunduk. Her ay 20-30 değişik ülkeden eğitime katılacaklar buraya geliyorlar, hem müşterilerden hem iş ortaklarımızdan. Bunlar Dell'in Türkiye'ye bakışlarının göstergeleri."

Dell Gelişen Pazarlardan Sorumlu Pazarlama Müdürü Burak Ereren de, mart ayından bu yana yeniledikleri Latitute serisinin özelliklerini anlattı.

Yeni Latitude ailesi 100'den fazla tasarım değişikliğini ve artan güvenlik ve yönetilebilirlik talepleri gibi değişen iş ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir dizi yeni özelliği barındırıyor. Latitute serisi, tamamen yenilenmiş tasarımı, olağanüstü düzeyde gelişmiş güvenlik, uzaktan veri silme ve ani düşürmelere karşı Serbest Düşüş Sensörü sayesinde en güvenli ve en yönetilebilir ürün ailesini oluşturuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir