Deniz tutkunları Golden Horn Boat Fest'te buluşuyor

9-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Golden Horn Boat Fest, yaz sezonu öncesi deniz tutkunları için 140'dan fazla tekne, tekne ekipmanı ve aksesuarları, su sporları ve çeşitli etkinlikleri ile muhteşem bir festivale ye

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - 9-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Golden  Horn Boat Fest, yaz sezonu öncesi deniz tutkunları için 140'dan fazla tekne, tekne ekipman ve aksesuarları, su sporları ve çeşitli etkinlikleri ile Haliç'in tarihi atmosferinde muhteşem bir festivale yelken açıyor.
Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Golden Horn Boat Fest kapsamında, deniz üzerinde tam bir görsel şölen oluşturacak 140'dan fazla tekne sergilenecek. Teknelerin denizde sergileniyor olması deniz severlerin en küçük boydan megayat boyutuna kadar bütün tekneler ile buluşmasını sağlayacak. Yaz sezonu öncesi mevcut teknesinin son eksiklerini tamamlamak isteyenler için ise marin ekipman firmaları da festivalde yerlerini almış olacaklar.
2013 ulusal ve uluslararası üretim son model teknelerle buluşma fırsatı
Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Golden Horn Boat Fest kapsamında ziyaretçiler 2013 ulusal ve uluslar arası üretim son model teknelerle tanışma fırsatı yakalarken hayallerindeki tekne ile anında test seyrine çıkarak, teknenin sudaki gerçek performansını görme şansına sahip olacaklar. Deniz tutkunları yaz sezonu öncesi tüm tekne, ekipman ve aksesuar seçeneklerini bir arada görüp, en doğru kararı alabilecekler.
Ayrıca fuar sırasında eğitim alanında denizci olmanın ilk şartını oluşturan temel bilgiler uygulamalı olarak verilirken, her yaş grubuna hitap eden gece ve gündüz etkinlikleriyle katılanlar ailece keyifli zaman geçirecekler.    
Haliç sahilinde sergilenecek dünyanın en güzel ve en özel teknelerine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce festivale ilişkin şunları söyledi:
"Yerli ve yabancı 140'ın üzerinde özel teknenin sergileneceği, ziyaretçilerin sahilimizde test seyrine çıkabileceği festivalde çok renkli görüntülere şahit olacağız. Ayrıca festival boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle ziyaretçiler ailece keyifli anlar yaşacaklar. Bu yıl ilki düzenlenen Golden Horn Boat Fest'e ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. 
Tarihi ve kültürel zenginliği ile İstanbul, her geçen gün artan sayıda ulusal ve uluslar arası etkinlikler için tercih edilmektedir. Biz de bu süreçte üzerimize düşeni yapıyoruz. Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden, çeşitli sektörlerden misafirlere hizmet veriyor ve birçok organizasyona başarı ile ev sahipliği yapmayı sürdürüyoruz."