DenizBank'ın kampanyası Ayışığı Halting'den ev kazandırdı

Demir İnşaat'ın anlaşmalı olduğu Denizbank'ın düzenlediği, "Denizbank'tan PTT Kredili Hesap ile Kazanın” kampanyası, bir kişiye Ayışığı Halting Place'in kapılarını araladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Demir İnşaat'ın anlaşmalı olduğu Denizbank'ın düzenlediği, "Denizbank'tan PTT Kredili Hesap ile Kazanın” kampanyası, bir kişiye Ayışığı Halting Place'in kapılarını araladı. Konya'dan Selahattin Yaka, Ayışığı Halting Place projesinden 215 bin TL değerinde 102 metrekarelik 2+1 daire kazandı.

Sosyal yaşam alanları ve kalitesiyle fark yaratan Ayışığı Halting Place'te konforlu bir yaşama adım atacak olan Selahattin Yaka; Denizbank Trakya Bölgesi Satış Müdürü Harun Tekik, Denizbank Hadımköy Şube Müdürü Engin Pamukcu ve PTT Avrupa Yakası Baş Müdür Yardımcısı Engin Süzar'ın katılımıyla gerçekleşen törende evinin anahtarını teslim aldı.

2010'da yerleşime açıldı

Denizbank'ın kampanyası ile böyle güzel bir fırsat sunmaktan keyif duyduklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, lüksün ve konforun adresi Ayışığı Halting Place'te kullanılan markalı ürünleri modern iç mimari ile birleştirdiklerini söyledi. Demir, projede 1+1 daireler de dâhil olmak üzere bütün planlarda uygulanan ve Türk toplumunun vazgeçemediği balkonların, 1. ve 4. katlarda yerini terasa bıraktığını da ifade etti.

Beylikdüzü bölgesindeki projeleriyle adından söz ettiren Demir İnşaat'ın lüks konut projesi Ayışığı Halting Place, toplam 346 konuttan oluşuyor. Projede; 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. E-5 Karayolu yakınında konumlanan projede, 2010 yılının Ağustos ayında yaşam başladı.

Eksiksiz proje

Ayışığı Halting Place projesinde, yürüyüş parkurundan kapalı-açık yüzme havuzuna, basketbol, voleybol ve futbol sahasından squash'a, barbekü alanından oyun parkına, kafeteryadan kuaföre, kapalı otoparkından oto kuaförüne, fitnesscenter'dan Türk hamamına her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Ayrıca projede yer alan alerji ve astım hastalarına özel tuz odası da bir başka önemli detay...

Bu konularda ilginizi çekebilir