Denizli AVM 3 Mayıs'ta satışa çıkıyor

TMSF, muhammen bedeli 50 milyon dolar olarak belirledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Denizli Alışveriş Merkezi'nin ticari ve iktisadi bütünlüğünün satışı için ihale açtı.

Denizli Alışveriş Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Satış Komisyonu Başkanlığının duyurusu, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre Fon tarafından, EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. borçlusundan haczedilen mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmelerden, TMSF'nin kararı ile oluşturulan, Denizli Alışveriş Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal sınırlamalar olmaksızın satılacak.

Muhammen bedeli 50 milyon dolar olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 5 milyon dolar tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhale, 3 Mayıs 2011 tarihinde saat 11.00'de kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanmasıyla gerçekleştirilecek ve kurulun onayı ile sonuçlandırılacak.

Satış komisyonu şartnamedeki kurallar çerçevesinde kapalı zarfla teklif veren katılımcılar arasından açık artırma aşamasına katılmaya hak kazananların kısa listesini oluşturacak.

Kapalı zarf aşamasında verilen en yüksek teklif üzerinden ihaleye açık artırma ile devam edilecek.

 Kurul en yüksek teklifin muhammen bedelin altında kalması halinde açık artırma aşamasında en yüksek ilk üç teklifi veren mali teklif sahibi arasında ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesi yönünde karar alabilecek.

Kurulun ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde, pazarlık 6 Mayıs 2011 tarihinde saat 11.00'de TMSF'de gerçekleştirilecek.

Söz konusu ihaleye ait şartname, TMSF'den temin edilebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir