Dört büyüklere internet paketi

TTNET, 'internet sponsorluğu' projesini hayata geçirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a gelir getirecek "internet sponsorluğu" projesini uygulamaya koydu.

Projenin tanıtımı için  Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener katıldı.

Bakan Binali Yıldırım, dört büyük kulübün milyonlarca taraftarının bu projeye katılarak hem takımlarına destek olacağını, hem de internet kullanımının yaygınlaşmasına katkı sağlayacağını dile getirerek, "Ortada net bir iş var. Kazı kazan değil, zaman esasına dayalı net bir iş var. Bizim bilgi toplumu hedefimize adım adım ulaşmamızı sağlayacak. Mağlup yok, beraberlik yok, hep kazanmak var. Bu da herhalde kulüplerimizin duymak istediği bir şey. Türk Telekom grubu herhalde bu hizmeti bütün takımlarımıza yaygınlaştıracaktır" diye konuştu.

2003 yılında bilgi toplumu hedeflerini açıklarken Türkiye'de geniş band internetin olmadığını belirten Bakan Yıldırım, "İnternete telefon numaralarını çevirerek ulaşmaya çalışıyorduk. Karın gurultusu gibi sesler geliyordu. Ama bugün küresel şirketler arasında TTNET 10. sırada. Ülke nüfusunun 32-33 milyonu artık internete erişebiliyor. Hem de geniş band, hızlı internete erişebiliyor. Fakat bilgi toplumu hedefimiz geldiğimiz noktayla sınırlı değil, 2013 yılında 50 milyon vatandaşımız bilgisayar okur yazarı olacak. İnternet kullanarak, seyahat, ticaret ve her türlü sosyal, bilimsel faaliyetlerini internet üzerinde yapabilecek" diye konuştu.

2003 yılında "internet her eve lazım" dediğini, ancak bu sözüne o zaman fazla itibar edilmediğini vurgulayan Bakan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

Demirören: Barcelona'yı sponsorlukla yakalarız

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören diğer kulüp başkanlarını "Kader arkadaşlarım" diye selamladıktan sonra yaptığı konuşmada, Beşiktaş Kulübü olarak sportif başarıyı hedeflediklerini ifade ederek, "Ancak amaçlarımızı, vizyonumuzu Avrupa'da duyurabilmek, taraftarımıza ulaştırmayı da hedefliyoruz" dedi.

TTNET'in bir sponsor olduğunu vurgulayan başkan Demirören, "Sponsorları biz başımızın üstünde taşırız. Dünkü Barcelona'yı seyrettiniz. Onları yakalamak ancak sponsorlarla mümkün olur" ifadesini kullandı.

Demirören, taraftarları KartalNET'e davet ederek, hedeflerinin 2 milyon aboneye ulaşmak olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise Fenerbahçe olarak, spor kulüplerinin başarılarını kuvvetli finans yapısıyla elde edebileceklerini söylediklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"12 yıllık kulüp yönetiminde sponsorluklara önem verdik. Avea ile Fenercell'de kısa sürede başarılar elde ettik. Dört büyük kulübü bir araya getirdiği için TTNET'e teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin internet hizmetinin ismini sarı-lacivert internet olarak belirledik. Taraftarlar aynı kalitede, aynı fiyatlarla kendi kulüplerinin markasıyla alarak kulüplerine destek sağlayacaklardır. Kolayca FenerNET'e geçilebilecek ve Fenerbahçe'ye destek olabilecekler. FenerNET'i de diğer hizmetler gibi aynı ilgiyle kucaklayacaklardır."

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir