Dr. Çerkeş'in iletişim danışmanı BEZE Group oldu

COSMED Clinic by Dr. Çerkeş’in iletişim danışmanı yeniden BEZE Group oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Estetik ve plastik cerrahide faaliyet gösteren COSMED Clinic by. Dr. Çerkeş’in iletişim danışmanlığını yeniden BEZE Group üslendi.

BEZE Group’tan yapılan açıklamada, alanında en tanınan isimlerden olan Prof. Dr. Nazım Çerkeş’in kurucusu olduğu kliniğin iletişim, stratejik danışman ve tam hizmet ajansı olarak faaliyetlerini BEZE Group’un yürüteceği kaydedildi. 

Nazım Çerkeş’in uzun yıllar Amerika ve Avrupa’da yürüttüğü çalışmalarının ardından Türkiye’ye dönerek faaliyetlerini COSMED’te yürüteceği vurgulanan açıklamada, Nazım Çerkeş’in kendi geliştirdiği özel cerrahi aletler ve tekniklerin akademik ve tıp çevrelerinde kabul gördüğü belirtildi. Beze Group açıklamasında, Çerkeş’in, “Hastalarımıza doğru, doğal ve fonksiyonel çözümler üretmeyi misyon olarak üstlendik. BEZE Group ile de işbirliğimize devam etmekten mutluluk duyuyoruz. Önceki tecrübelerimize dayanarak hem uluslararası hem ulusal çalışmalarımızda başarılara imza atmaya devam edeceğimize güveniyoruz.” değerlendirmesine yer verildi. 

BEZE Group Kurucu-Başkanı Bengü Bilik ise  “30 yıllık çalışma hayatımızda sürdürülebilirliği gerçekleştirmekle gurur duyuyoruz. 2002 yılında COSMED’le başladığımız birlikteliğimizi önümüzdeki bu yeni dönemde geliştirip ileri götüreceğiz” değerlendirmesinde bulundu.