DÜNYA, 2011 hedeflerini belirledi

Demirkent, "Daha çok güçlenerek, daha iyi yerlere geleceğimize inancım tam" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ŞANLIURFA - DÜNYA Ailesi 31'inci yılında 23'üncü buluşma için Şanlıurfa'da bir araya geldi. Şanlıurfa El-Ruha Otel'de düzenlenen geleneksel 'Bölgeler Toplantısı'nda, DÜNYA'nın 2011 yılı hedefleri belirlendi.

DÜNYA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent başkanlığında yapılan toplantıda gazetenin ve grup şirketlerinin yöneticileri ile Türkiye'nin dört bir yanındaki temsilcileri bir araya geldi. 2 gün süren toplantılarda, 2011'in bir değişim yılı olduğu belirtilerek, yeni dönem çalışmaları ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan DÜNYA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, "23'üncü kez bir aradayız. Kurucumuz Nezih Demirkent'i kaybedişimizin 10'uncu yılı. Son 10 yıldır benimle birlikte zorlu süreçleri atlatarak, bugünlere geldiğim arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice 10 yılları bir arada geçiririz. Daha çok güçlenerek, daha iyi yerlere geleceğimize inancım tamdır" diye konuştu.

Demirkent'in sözü devrettiği DÜNYA Gazetesi Bölgeler Koordinatörlüğü Danışmanı Hasan Yılmaer ise tarihi 15 bin 500 yıl önceye dayanan 'Peygamberler Şehri Şanlıurfa'da DÜNYA Ailesi olarak bir araya gelmekten kıvançlı olduğunu belirtti. DÜNYA Gazetesi temsilcisi olmanın kolay kazanılan bir yetenek olmadığının altını çizen Yılmaer, "Kriz yılının ardından bir toparlanma yılı yaşandı. Temsilcilerimize, bürolarımıza bu süreçte daha büyük iş düşüyor. Peygamberler şehrinde yeni projelerimizi belirlerken, hepinize Hz. Eyüb'ün sabrını, Hz. İbrahim'in gücünü diliyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan DÜNYA Gazetesi Başyazarı Osman Saffet Arolat da 2011'in seçim yılı olduğuna işaret ederek, "Bir değişim dönemine girdik, buna ayak uydurmamız gerekiyor. Bu süreçte hem iş dünyası içinde hareketler yaşanacak hem de değişen koşullarla pek çok yeni yatırım yapılacak. Bizim 'Anadolu'nun Sesi' olma vizyonumuzu bu süreçte devam ettirmemiz lazım" diye konuştu.

Son sözü alan DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ise geride bıraktığımız 2010 yılını artıları fazla bir yıl olarak tanımlayarak, "2009'a göre 2010 yılında bir hayli değişime imza attık. Mizanpaj olarak gazete değişti, haber kalitemiz yükseldi.

Manşetlerimiz günlerce televizyonlarda konuşuldu. Yaptığımız işlere tepkiler geldiyse de herhangi bir yalanlama gelmedi. Özetle bir bağımsız ve tarafsız yayın olarak prestijimizi oldukça artırdık. Katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Güldağ, 2011'in yükselen bir yıl olduğunun da altını çizerek, yeni projeleri temsilcilerle paylaştı. Toplantıya ayrıca DÜNYA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Erdem Top, DÜNYA Süper Veb Ofset AŞ Genel Müdürü Hülya Koç, DÜNYAGazetesi Bölgeler Koordinatörü Sait Ravanoğlu ve Reklam Müdürü Meral Ögat ile birim amirleri katıldı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir