DÜNYA 29. yaşını Alaçatı’da kutladı

Geleneksel 'DÜNYA Şirketler Grubu Bölgeler Toplantısı'nda yeni dönem stratejileri belirlendi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İZMİR - DÜNYA Gazetesi, 29 yaşında. Gazetemiz, yeni yaşını bölge temsilcilikleri ile Çeşme Alaçatı‘daki Süzer Sun Dreams Holtels & SPA’da yaptığı ‘Bölgeler Toplantısı‘nda kutladı. DÜNYA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent başkanlığında yapılan geleneksel ‘Bölgeler Toplantısı‘nda, gazetenin ve grup şirketlerinin yöneticileri ile 41 ildeki DÜNYA temsilcileri bir araya geldi. Yeni dönemde yapılacak çalışmalar için stratejilerin belirlendiği üç günlük toplantının ilk gününde kuruluş yıldönümü nedeniyle özel bir tören de düzenlendi.

"Sıkıntılar geçici, bunun yarını da var"

Toplantının açılış konuşmasını yapan DÜNYA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, Türkiye’de ekonomi yayıncılığının tek ve bağımsız gazetesi DÜNYA’nın bugün ulaştığı güçlü konumunda bölge temsilcilerinin büyük pay sahibi olduğunu söyledi. Yayın hayatının başlangıcından bu yana geçen 29 yılda, ekonominin birçok sıkıntıdan geçtiğini, DÜNYA’nın ise her sıkıntılı dönemden güçlenerek çıktığını belirten Demirkent, bugün yaşanan sıkıntıları da okurlarıyla bütünleşmiş bir gazete olarak rahatlıkla aşacağından emin olduğunu söyledi.

“Krizler, bugün olduğu gibi iş dünyasında ciddi sıkıntılar yaratsa bile, geçicidir. Bunun yarını da var” diyen Demirkent, “Türkiye, atılımına devam edecek. İş dünyasının olduğu gibi bizim de kriz sonrasını bugünden dikkate almamız ve o döneme hazırlıklı olmamız gerekiyor.

Grup olarak, bugün yaşanan sıkıntılara karşı nasıl önceden tedbir almaya başladıysak, önümüzdeki dönemde yeniden canlanacak ekonomiye ve o dönemin ihtiyaçlarına da hazırlıklı olmak durumundayız. Tüm arkadaşlarımın bu bilinçle hareket ettiğini görmekten mutluluk duyuyorum” dedi.