Dünya Ekonomi TV yayında

DÜNYA Gazetesi, yenilikçi atılımlarına sanal dünyada da devam ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İnternet bağlantı hızlarının artması ile birlikte artık daha farklı bir internet kullanıcı kitlesi oluşmaya başladı. Çok değil daha beş yıl önce kullanıcılar yalnızca standart web sitelerini bile gezerken zorlanıyordu. Şimdi ise artan bant genişliği internet sitelerinin çok daha farklı ve zengin içeriği sunabilmelerine imkan tanıyor. Günümüzde en popüler içerik ise web videoları.

30 yıldır Türkiye'de ekonomi gazeteciliğinin öncüsü olan DÜNYA Gazetesi, kendi internet sitesi üzerinden de ekonomi dünyasındaki anlık gelişmeleri duyuran en güvenilir ve saygın kaynaklardan biri. 30. yaşını kutlayan DÜNYA Gazetesi, yenilikçi atılımlarına sanal dünyada da devam ediyor. İnternet sitesi www.dunya.com, DÜNYA e-gazete ve iPhone uygulamasından sonra internet üzerinden yayın yapan DÜNYA Ekonomi TV video sitesini de yayına açıyor. www.dunyaekonomi.tv adresi üzerinden yayın yapan site, yine birçok ilklerle beraber geliyor.

İş dünyası için en kapsamlı içerik

DÜNYA Ekonomi TV, farklı sektörler hakkında güncel bilgiye ihtiyaç duyan iş dünyasındaki tüm aktörlere hitap edecek geniş bir içerik yelpazesine sahip. Bünyelerinde hemen hemen her türlü videoyu barındıran ve bu yüzden profesyonel ihtiyaçları karşılayamayan diğer web TV sitelerinin aksine DÜNYA Ekonomi TV, ekonomi dünyasını ve profesyonel çalışanları hedef alıyor.

DÜNYA Gazetesinin saygın köşe yazarlarının hazırlayıp sundukları programlar ile ekonomi dünyasının nabzı bundan sonra DÜNYA Ekonomi TV'de atacak. DÜNYA Gazetesi Haber Müdürü İbrahim İlktuğ Gökman canlı olarak sunduğu 'ParaTüyo' programında, farklı sektörlerdeki gelişmeleri canlı bağlantılar ile konunun uzmanlarına ve sektör temsilcilerine soruyor.

DÜNYA Gazetesi Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, 'DÜNYA Sohbetleri' programında konukları ile ekonomi ve iş dünyasının sorunlarını tartışıyor. DÜNYA Gazetesi Yazarı Rüştü Bozkurt, Bab-ı Âli Sohbetleri programında yine DÜNYA Gazetesi yazarı Hasan Yılmaer ile birlikte Türk medyasında yaşanmış ilginç olayları aktarıyor, tartışıyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir