DÜNYA'ya iki ödül birden

DÜNYA, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile Konya’da otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren Meydan Group tarafından iki ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP - KONYA  

DÜNYA Gazetesi Gaziantep Bölge Temsilcisi Güneş Doğdu Soylu (en sağda), Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından Köşe Yazısı Kategorisi’nde mansiyon ödülüne layık görüldü.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2015 Basın Ödülleri Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, STK başkanları ve gazetecilerin katıldığı ödül töreni Teymur Continental Otel’de düzenlendi. 8 dalda düzenlenen yarışmada ilk 3’e giren ve mansiyona layık görülen eserlere çeşitli ödüller verildi. Programda ayrıca mesleğe uzun yıllar hizmet eden isimlere de plaket takdim edildi. GGC Başkanı İbrahim Ay’ın açılış konuşmasını yaptığı törende DÜNYA Gazetesi Bölge Temsilcisi Güneş Doğdu Soylu, ‘Felaket Tellallığı Yapmanın Kime, Ne Faydası Var?’ başlıklı yazısıyla Köşe Yazısı Kategorisi’nde mansiyon ödülüne layık görüldü. Soylu’ya ödülünü AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül verdi. 

23423432-orta-002.jpg

DÜNYA'ya Konya'dan ödül

Diğer yandan 45’inci yılını kutlayan Meydan Group da DÜNYA’yı Konya ekonomisine ve iş dünyasına katkılarından dolayı ‘Basın Ödülü’ne layık buldu. Konya Dedeman Otel’de düzenlenen gecede Meydan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Meydan, ödülü DÜNYA Gazetesi Konya Bölge Temsilcisi Yıldız Doğruer Yemiş’e takdim etti. 220 çalışanı ve 3 bin 850 bayisi ile Türkiye genelinde hizmet veren Meydan Group, 10 farklı ülkeden getirdiği parçaları pazara sunuyor. Grup, bazı plastik parçalar ile kaporta ve aksamlarınının da üretimini gerçekleştiriyor.