Eczacıbaşı, 'Selin' ile sıvı sabun pazarına girdi

Selin Elegance, Selin Naturals, Selin Hijyen Max ve Selin Köpük Sabun raflardaki yerini aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Eczacıbaşı, kolonyadaki markası Selin'i yeni bir kategoriye taşıyarak, sıvı sabun pazarına girdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Selin Elegance, Selin Naturals, Selin Hijyen Max ve Selin Köpük Sabun tüketiciye sunuldu.

Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Pazarlama Direktörü Gelincik Onan, kolonyadan gelen değerlerin üzerine, Selin marka kimliğini yaratmak stratejisiyle hareket ettiklerini belirterek, ilk genişlemeyi el yıkama ürünleri ile yaptıklarını açıkladı.

Onan, bundan sonraki hedeflerinin, Selin markasını yeni kişisel temizlik kategorilerinde genişletmek olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"2008 yılında, inovasyonu şirket kültürümüzün parçası haline getirmek ve içinde bulunduğumuz pazarlara yön vermek amacıyla çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışmalar ve tüketicilerimizin Selin markasından beklentileri doğrultusunda, Selin'in kişisel temizlik markasına dönüşüm yolculuğu başlamış oldu. Eczacıbaşı Girişim Pazarlama'nın profesyonel temizlik ürünleri ve hijyen danışmanlığı konusundaki tecrübesiyle geliştirilen Selin Sıvı Sabun ürün ailesini tüketicilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir