Ege ve Marmara'da deniz ulaşımına hava engeli

BUDO'nun bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferler iptal edildi. Kabatepe-Gökçeada hattında yapılacak tüm seferler ile Geyikli-Bozcaada arasındaki 4 sefer de iptal edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. 

BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, sabah 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 09.30'daki Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10:00'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 11.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 11.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ile 12.55'teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Kuzey Ege'de feribot seferlerine fırtına engeli 

Kuzey Ege'de fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. 

Marmara'nın bir bölümü ile Kuzey Ege'de etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarındaki arabalı vapur seferlerinde aksama yaşanıyor. 

Buna göre, Kabatepe ve Gökçeada arasında yapılması planlanan tüm seferler ile Bozcaada'dan Geyikli'ye saat 07.15 ve 10.00 ile Geyikli'den Bozcaada'ya saat 08.00 ve 11.00 seferleri iptal edildi. 

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ, diğer güzergahlarda ulaşımın normal seyrettiğini duyurdu.