Eğitim, Lifeport ve Akıllıbalık'ta yazın da sürüyor

Okul, çalışan velilerin çocuklarına 'özel servis' yapacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbulun yoğunluğundan uzaklaşmak için vakti olmayanların adresi haline gelecek Lifeport, Akıllı Balık ile işbirliği yaparak, çocukların eğitimlerine yazın da devam etmelerini sağlayacak.

5 yıldızlı bir konaklama ve spor tesisinde yaz okulları kapsamında Akıllı Balık işbirliğiyle haftanın 5 günü Milli Antrenör Didem Uras denetiminde ve uzman eğitmenler eşliğinde hizmet veriyor. Okul, özellikle 6-14 yaş cocuklara değişik alternatifler sunuyor. Yaz okulu cercevesinde tam gün 09.00-17.00 ve yarım gün 09.00-12.00 olmak üzere iki ayrı planda faaliyet gösteriyor. Okulda yüzme, basketbol, tenis, bowling dolgebool, bisiklet eğitimi, kamp eğitimi gibi spor ve doğa faaliyetlerinin yanında ebru, kil calışması, tişört boyama, drama gibi sanatsal çalışmalar da yapılıyor. Eğitimler, okulların kapanmasını takip eden ilk pazartesi başlayacak.

Okul ayrıca Gebze, Tepeören, Mutlukent, Tuzla, Pendik, Kurtköy, Sultantepe, Gebze OSB çevresinde çocukları firmadan alıp, tekrar firmaya geri getirerek çalışan velilere özel hizmet de verecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir