Ekonomiye Katkı ödülü bu yıl İş Bankası'na gitti

Active Academy ödülleri 9'uncu kez verildi. Seçici kurulun değerlendirmeleri sonucu "Ekonomiye Katkı" ödülünü bu yıl Türkiye İş Bankası aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Active Academy tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Finans Zirvesi'nde Active Academy Ödülleri verildi.

Bankaların bilançolarını 5 kritere göre inceleyen seçici kurulun değerlendirmeleri sonucu "Ekonomiye Katkı" ödülünü bu yıl Türkiye İş Bankası aldı.

"Dış Ticarete Katkı" ödülünü Yapı Kredi ve Halk Bankası alırken, 110 binin üzerinde Makalem.com üyesinin, "Ürün ve hizmetlerinden en fazla memnun olduğunuz banka hangisi?" sorusuna verdiği cevaplar doğrultusunda belirlenen "Bireysel Müşteri Memnuniyeti Ödülü"nü ise oyların yüzde 32'sini alan Garanti Bankası layık görüldü.

Seçici kurul tarafından belirlenen "Kurumsal Sosyal Sorumluluk" ödülünü ise "İşimiz Gücümüz İstihdam" sloganıyla 6 yılda 4 ülkede 200 bin kişiye istihdam hizmeti sağlayan BRJ ile "Memleketim Anadolu, İşim Teknoloji" ve "Engellilerimize İstihdam Fırsatı" projesi ile Avea aldı.

Active Academi Onur ödülüne ise Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin layık görüldü.

Active Academi, Tevfik Bilgin'e verdiği bu ödülle, ilk defa kurumlar dışında kişiye de ödül vermiş oldu.

Bu konularda ilginizi çekebilir