Emenike'nin "en iyi 100" gururu

Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike, İngiliz gazetesi The Guardian Gazetesi'nin kendisini "Dünyanın en iyi 100 futbolcusu" arasında göstermesinden gurur duyduğunu ifade etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  Nijeryalı futbolcu Emenike, sarı-lacivertli kulübün televizyonu FBTV'ye yaptığı değerlendirmede, "Gerçek anlamda bu çok mutluluk verici bir duygu. En iyi 100 oyuncudan biri olarak gösterilmek beni gururlandırdı. Dünyada milyonlarca oyuncu var ve onların ilk 100'ünün arasında yer bulmak mutluluk verici. Tabii bu aynı zamanda çok da kolay ulaşılabilecek bir nokta değil. Bu başarımdan dolayı Tanrı'ya şükrediyorum" ifadelerini kullandı.  

Fenerbahçe forması altında ortaya koyduğu performansın takdir edilmesinin de kendisini gururlandırdığını kaydeden Emenike, başarısının temelinde takım oyununun yattığını dile getirerek şunları söyledi: 

"Baktığınız zaman bunun sadece benim başarım olduğunu söylemek doğru olmaz. Bu takımımızın başarısıdır. Futbol adına çok önemli bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe çok büyük bir takım ve burada önemli olan her zaman galip gelebilmektir. Geldiğimiz noktada, takım oyununu en iyi şekilde sahaya yansıttığımızı düşünüyorum." 

Sarı-lacivertli futbolcu, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile yapacakları maçla ilgili, "Önemli ve keyif verici bir maç olacağını düşünüyorum. Bizim tek yapmamız gereken ise elimizden gelenin en iyisini yaparak sahadan galibiyetle ayrılma" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir