Emirates'e bir uluslararası ödül daha

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates’in inovasyon, yatırım ve müşteri hizmetleri, iki prestijli ödül töreninde aldığı ödüllerle uluslararası düzeyde bir kez daha takdir edildi.
 
Otuz ikinci A380 uçağını teslim alarak modern filosundaki uçak sayısını 200’e çıkaran Emirates, Business Traveller Middle East ödüllerinde Dünya Çapında En İyi Havayolu ödülüne layık görüldü. Önceki gün The Address Dubai Marina’da gerçekleşen ödül töreninde Emirates ayrıca En İyi Business Class ve En İyi Economy Class sunan Havayolu ve Orta Doğuya Hizmet Veren En İyi Bölgesel Havayolu seçildi.
 
Ödül törenine katılan Emirates Uluslararası Satış Kıdemli Başkan Yardımcısı Thierry Antinori, "Böylesine yoğun bir rekabetin yaşandığı bu ortamda ve Business Traveller Middle East okuyucularının titiz değerlendirmesinde, ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve sağladığımız değer sayesinde tam anlamıyla parladık" diyor.
 
Orta Doğu bölgesine yönelik Dünya Seyahat Ödülleri’nin ödül töreninde de Emirates’e üç ödül daha verildi. Havayolu şirketi, Business Class Hizmetinde Orta Doğu’nun Önde Gelen Havayolu, Orta Doğu’nun Önde Gelen Havayolu Ödül Programı ve Orta Doğu’nun Önde Gelen Havayolu Web Sitesi ödüllerini kazandı. Dünya çapında seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödülleri, son 12 ay içinde üstün başarı gösteren kuruluşları ödüllendiriyor.
 
Emirates şu anda 133 destinasyona uçuyor. Bu yıl, şimdiye kadar eklenen yeni hatlar arasında Varşova ve Cezayir yer alıyor. Havayolu, 3 Haziran’da Tokyo Haneda seferlerini başlatacak. Stockholm seferleri 4 Eylül’de, Filipinler Clark Havalimanı seferleri ise 1 Ekim’de başlayacak.