En büyük BAUHAUS Bursa'da açıldı

Bursa'da açılan BAUHAUS şubesi 16 bin metre karelik satış alanına sahip.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
BURSA - Avrupa'nın en büyük yapı marketlerinden BAUHAUS, Türkiye'de 16 bin metre karelik satış alanına sahip en büyük şubesini Bursa'da açtı. 
BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, açılış töreninde yaptığı konuşmada, güçlü sanayisiyle yarattığı katma değer ve istihdam açısından Türkiye ekonomisi için büyük bir öneme sahip olan Bursa'ya yatırım yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 
Yelmer, önümüzdeki 10 yılda her yıl 2 yeni şube açarak BAUHAUS'un Türkiye'deki büyüme hamlesini sürdüreceklerini belirterek, şunları kaydetti: 
 "10 yılda toplam 10 bin kişilik istihdam yaratmayı planlıyoruz. Bu planımız doğrultusunda 500 milyon avroluk bir yatırım öngörüyoruz. Türkiye'nin en büyük BAUHAUS'unu Bursa'da açtık. BAUHAUS Nilüfer, binin üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet temin ederek, istihdam ve üretime de katkıda bulunmaktadır." 
BAUHAUS'ta açılan her yeni şubenin bir yandan istihdamı artırdığını diğer yandan da üretici yerel firmalar için önemli bir pazar oluşturduğunu vurgulayan Yelmer, şöyle devam etti: 
"BAUHAUS'un Türkiye'nin bölgesel gücüne inancı ve güveni tamdır. BAUHAUS Türkiye, Avrupa'nın 15 ülkesinde 200'ün üzerindeki şubesine ihracat kapılarını aralamakta, böylece hem bölgesel ekonomiyi güçlendirmekte hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Yerli üretici firmalarımızın Avrupa'daki BAUHAUS şubelerine de kaliteli yerli ürünleri ihraç etmelerine her türlü desteği veriyoruz. Açtığımız her yeni şube ile hem istihdamı artırıyor, hem de üretici yerel firmalar için önemli bir pazar oluşturuyoruz."
Ekim 2009'da inşaatına başlanan BAUHAUS Nilüfer, yüzde 100 yerli yönetim ve personel kadrosu ile 9 ay içinde hizmet vermeye başladı. Toplam 400 kişiye iş imkanı sağlayan BAUHAUS Nilüfer, binin üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet temin ediyor. 
Bu konularda ilginizi çekebilir