EO Türkiye'ye iki ödül birden

En başarılı ülke derneklerini ödüllendiren girişimcilik ağı Entrepreneurs' Organization, EO Türkiye Derneği'ni, "En İyi Uygulama" ve "En İyi PR Medya Çalışması" dallarında birinciliğe layık gördü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - EO Türkiye derneği, 9 binden fazla girişimciyi bünyesinde barındıran Entrepreneurs' Organization (EO) tarafından, "En İyi Uygulama" ve "En İyi PR Medya Çalışması" dallarında birincilik ödülleri aldı.

Entrepreneurs' Organization (EO), tüm dünyadan üyelerinin katılımıyla düzenlediği Global Liderlik Konferansı'nda en başarılı ülke derneklerini ödüllendirdi.

Girişimcilik ağı Entrepreneurs' Organization (EO) tarafından Filipinler'in başkenti Manila'da düzenlenen Global Liderlik Konferansı, tüm dünyadan EO üyelerini bir araya getirdi.

Konferans kapsamında gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerin yanı sıra EO'nun başarılı ülke dernekleri de ödüllendirildi.

"En İyi Uygulama" ve "En İyi PR Medya Çalışması" dallarında dünya çapında birincilik ödüllerine layık görülen EO Türkiye derneği, kuruluşunun üzerinden henüz daha bir yıl bile geçmemiş olmasına karşın bu önemli başarısı nedeniyle büyük alkış aldı.

"Ödüller Türkiye'deki girişimcilik iklimi açısından büyük önem taşıyor"

EO Türkiye'nin kazandığı uluslararası başarının Türkiye'deki girişimcilik iklimi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan EO Türkiye Başkanı Ferda Kertmelioğlu, "Türkiye'de sağlıklı bir girişimcilik ortamının yaratılmasına katkıda bulunmayı ve EO Türkiye'nin sesini dünya çapında duyurarak ülkemize daha fazla uluslararası girişimci çekmeyi hedefliyoruz.

Bünyesinde yer alan girişimcilerin birbirlerinden öğrenerek daha büyük başarılara imza atmalarını sağlamayı amaçlayan EO Türkiye'nin kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen böylesine prestijli ödüllere layık görülmemizi, attığımız doğru adımların bir takdiri olarak görüyoruz. Temel değerlerimiz olan 'cesurca ilerlemek', 'kendini geliştirmek, 'öğrenerek büyümek' ve 'güven ve saygı' faaliyetlerimizi de yönlendiriyor ve çeşitlendiriyor" dedi.

"En İyi Uygulama" ve "En İyi PR Medya Çalışması" ödülleri EO Türkiye'nin oldu

Farklı dallarda düzenlenen EO ödüllerine, Entrepreneurs' Organization bünyesinde faaliyet göstermekte olan tüm ülke dernekleri gerçekleştirdikleri önemli çalışmalarla dahil olduklarına değinen Kertmelioğlu, "Ödüle layık görülen ülkelerin faaliyetleri EO'nun tüm dünyadaki derneklerine örnek ve yön gösterici çalışmalar olarak sunuluyor. Ödüller aynı zamanda ilgili ülkedeki girişimcilik iklimine dikkat çekerek yeni yatırımların yönlendirilmesine katkıda bulunuyor. EO Türkiye olarak, faaliyete başladığımız 2012 yılının Eylül ayından bu yana gerçekleştirdiğimiz eğitimler, girişimcilik dernekleri ile kurduğumuz ve bölge ülkeleri kapsamında oluşturduğumuz ilişkiler dolayısıyla dünyada "En İyi Uygulama" ödülüne layık görüldük" diye konuştu.

EO Türkiye'nin kazandığı diğer ödülün ise halkla ilişkiler ve medya çalışmaları kapsamında olduğunu belirten Kertmelioğlu şu bilgileri verdi:

"Derneğimizin kuruluş ve hedeflerinin ulusal çapta ve EO organizasyonu içerisinde duyurulması çerçevesinde gerçekleştirilen iletişim çalışmaları ve bu çalışmaların Türkiye'deki girişimcilik iklimine katkıları, EO'nun faaliyet gösterdiği diğer 39 ülkeyi geride bırakarak "En İyi PR Medya Çalışması" dalında birincilik ödülü kazanmamızı sağladı."

Entrepreneurs' Organization (EO) tarafından Manila'da gerçekleştirilen Global Liderlik Konferansı'nda EO Türkiye'yi Öğrenmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Bayraktar, Forumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Ödemiş, Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkide Gökhan, Üyelikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Azra Kertmelioğlu, Hızlandırıcı Program Yönetim Kurulu Üyesi Alper Çelen'den oluşan heyet temsil etti.