Erdoğan: Asla bir veda değil

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara’da yapılıyor. Kongre öncesi Erdoğan salonun önünde kendisini bekleyenlere seslendi. Erdoğan konuşmasında "Asla bir veda değil" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da saat 10.00 sıralarında salona geldi.

Başbakan Erdoğan, kongre salonu önünde bekleyenlere yönelik bir konuşma yaptı.

Erdoğan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bizim bu konuşmamız bir misyon değişikliği değil, sadece bir isim değişikliğidir. Asla bir veda değildir. Bilesiniz ki bu da bir Fatiha’dır, bir başlangıçtır, yeni bir açılıştır, yeni bir milattır. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Buraya gelerek gösterdiniz; biriz, iriyiz, diriyiz, beraberiz, kardeşiz, hep birlikte Türkiye’yiz. Misyonumuzdan hiçbir zaman taviz vermedik. 77 milyonu sevdik, kucakladık. Hep meydanlarda ne dedik; tek millet dedik, tek bayrak dedik, tek vatan dedik, tek devlet dedik. Modern Türkiye’yi gerçekleştiriyoruz, taviz yok. Sizlerden ayrılmıyorum."

Erdoğan'ın siyasi yolculuğunu anlatan belgesel filmin gösterileceği kongrede, Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan konuşma yapacak.

Kongreye katılan konukların takdim edilmesinin ardından, AK Parti'nin siyasi yolculuğunu anlatan bir başka belgesel filmin gösterimi daha yapılacak.

Kongre, genel başkan adayı Davutoğlu'nun konuşmasının ardından, yabancı konuklar için düzenlenen resepsiyonla devam edecek.

Seçimin sonuçlandırılması ve divan tarafından seçim sonuçlarının ilan edilmesini takiben genel başkanın teşekkür konuşması ile sürecek olan kongre, divan başkanının kongreyi kapatmasıyla son bulacak."

Bu konularda ilginizi çekebilir