Erdoğan: Bizi izlemeye devam edin

Başbakan Erdoğan, 'Yargı reformu kapsamında anayasa değişikliği olacak mı?' sorusu için kendilerinin izlenmesini istedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, anayasa değişikliği yapılıp yapılmayacağı konusunda bir soruya "Bizi izlemeye devam edin. Çalışmalarımız devam ediyor" yanıtını verdi.

Erdoğan, TBMM'den ayrılırken kuliste gazetecilerin sorularını yanıtladı. 'Son günlerde erken seçim söylentileri konuşuluyor. Bir değerlendirmeniz olacak mı?' sorusunu Başbakan Erdoğan şöyle yanıtladı:

"Bunu defaatle söyledik, ben artık söylemekten yoruldum. İsim vermeyeceğim dedim, yine vermeyeceğim ama ben bir ilke konuşuyorum; Türkiye artık zamanında seçimleri yapmaya alışacaktır. AK Parti'nin gündeminde, AK Parti iktidarının gündeminde kesinlikle bir erken seçim yoktur. Bunu herkes böyle bile..."

Yargı reformu çerçevesinde bir anayasa değişikliğinin geleceğini söylediğini ifade eden bir gazetecinin, 'Bu çerçevede bir anayasa değişikliği bekleyecek miyiz?' sorusuna da Erdoğan, "Bizi izlemeye devam edin. Çalışmalarımız devam ediyor" yanıtını verdi.

Çankaya Köşkü'nde bugün yapılan toplantıyla ilgili bir soru üzerine de Başbakan Erdoğan, ''Bir açıklama yapıldı. Aynen yapıldığı gibi'' dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir