Erdoğan: Burası Paris mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkmışlar sokağa davet ediyorlar. Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında herkes dersini aldı" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Muhalefetin işsizliğin arttığı yönündeki söylemlerini eleştiren Erdoğan, "10 yılda 9 milyon vatandaşımıza çalışabileceği bir iş sahası temin ettik. Üstelik bunu 2008 küresel krizi ve geçtiğimiz aylarda maruz kaldığımız ekonomik saldırıya rağmen yaptık. İşsizlik yok mu, var. Ama bu mevsimsel bir şey" dedi.

Sarı yeleklilerin Paris'teki protestolarına benzer bir girişimin Türkiye'de de yapılmak istendiğini söyleyen Erdoğan şöyle konuştu:

"Şimdi yine bunların hazırlığı içindeler. Boşuna bekliyorsunuz. Bu yollara tevessül ettiğinizde bedelini çok ağır ödetiriz. Çıkmışlar sokağa davet ediyorlar. Bu ne terbiyesizliktir. Bunlara yargı gereken cevabı verecektir. Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında, 15 Temmuz'da zaten herkes dersini aldı"