Erdoğan: Tazminatı korunma evleri için kullanacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na karşı açtığı tazminat davalarını kazanması halinde kadınlar için korunma evi açacaklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Iğdır İl Kongresi'nde konuştu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'belge' iddiaları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yalanı su gibi tüketen sabah akşam iftira atan bir ana hıyanet partisi ile karşı karşıyayız. Bu partinin başındaki zat her gün yeni bir yalan ortaya atıyor. Artık biz de mahkemeler de bunun yalanlarıyla uğraşmaktan usandık" dedi. 

Erdoğan, "Geçen biri bunu mahkemeye vermiş. Mahkeme de 10 bin lira tazminat cezası vermiş. Bu da mahkeme kapılarında 3-5 kuruş indirim olsun diye koşuyor. Biliyorsunuz 15 Temmuz darbe girişiminden sonra sırf Yenikapı'da vermek istediğimiz birlik görüntüsü için açtığımız tazminat davalarını geri çekmiştim. Belki bir birlik beraberlik olur dedik. Ama malesef. Belki akıllanır dedim ama nafile" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na açtığı 2 tazminat davası ile ilgili olarak, "Buradan gelecek tazminatı da şu anda sıkıntıda olan hanım kardeşlerimize onlara uygun konforlu, onların korunma evlerini yapmada kullanacağız" şeklinde konuştu. 

Erdoğan: Siyasi hayatımın en seviyesiz saldırılarıErdoğan: Siyasi hayatımın en seviyesiz saldırıları