Erdoğan'dan Göğebakan için taziye mesajı

Başbakan Erdoğan taziye mesajında, ''Merhum Göğebakan, Türk müziğine miras olarak bıraktığı başarılı eserlerle, inanıyorum ki genç müzisyenlerimize ilham kaynağı olmaya devam edecektir'' ifadelerini kullandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Merhum Göğebakan, Türk müziğine miras olarak bıraktığı başarılı eserlerle, inanıyorum ki genç müzisyenlerimize ilham kaynağı olmaya devam edecektir'' dedi.  

Başbakanlık Basın Merkezinin internet sitesinden, Başbakan Erdoğan'ın sanatçı Murat Göğebakan'ın vefatı vesilesiyle başsağlığı mesajı yayımladığı duyuruldu. 

Erdoğan, mesajında değerli sanatçı Göğebakan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirtti. 

Göğebakan'ın yaşadığı çeşitli zorluklara rağmen kendini sanata, müziğe adamış, birbirinden değerli beste ve güfteleriyle, özgün yorumlarıyla milletin gönlünde müstesna bir yer edindiğini ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti: 

''Merhum Göğebakan, Türk müziğine miras olarak bıraktığı başarılı eserlerle, inanıyorum ki genç müzisyenlerimize ilham kaynağı olmaya devam edecektir. 

Kalbi muhabbet beslediğim Murat Göğebakan'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor; acılı ailesine, yakınlarına ve sanat camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum.''