Ernst&Young'dan 'Küresel Finansal Hizmetler Enstitüsü'

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Finansal hizmetler sektörünün son yıllarda karşılaştığı önemli sorunları tartışmak ve çözüm geliştirmek üzere Ernst & Young tarafından kurulan "Küresel Finansal Hizmetler Enstitüsü" internet platformu, dünya çapında düşünce liderlerini, üst düzey kurumlardan akademisyenleri, küresel finansal hizmetler şirketleri ile kamu politikası kuruluşları ve düzenleyicilerini bir araya getirecek.
 
Dünyanın önde gelen denetim ve danışmanlık firması Ernst & Young, "Küresel Finansal Hizmetler Enstitüsü" ve "Finansal Perspektifler" internet platformunu hayata geçirdi. Ayrıca, Enstitü tarafından yılda üç kez olmak üzere Finansal Perspektifler dergisi yayınlanacak. Derginin yayın kurulunda, dünyanın önde gelen akademisyenleri ve finansal hizmetler yöneticileri arasından 30'un üzerinde isim bulunuyor.
  
Finansal Perspektifler dergisinin ilk sayısında; gelecekteki küresel finans mimarisi, düzenleyici konular, sermaye maliyeti değerlendirmesi, finans kuruluşlarında kültür ve müşteri sadakatinin geliştirilmesi konularına yer veriliyor. 
 
Finansal Perspektifler dergisinin ilk sayısını okumak,  konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenler Küresel Finansal Hizmetler Enstitüsü web sitesini ziyaret edebilir. 
http://www.gfsi.ey.com/